Random Giveaway by FD

Assalammualaikum

Sebelum korang nak join yang bawah ini, korang baca yang ...... dulu ^_^

SINI 


Kepada 

Diana's ♥

Empunya Blog

Dengan senyuman saya Cik Tira ( diaristira.blogspot.com ) mahu join segmen awak ini.


Banner



Saya nak...

Coklat & teddy bear x 2
( sebab sukakan benda yang kiut miut )

Printed tee / tshirt x 1
( sebagai kenangan dari FD)

Bawal roses 
( belum ada koleksi ini lagi )

Walaupun ini pilihan saya, rezeki ditangan tuhan. Inshaa Allah kalau ada rezeki.

amin

Daripada

diaristira.blogspot.com

7 ulasan:

  1. dtg balas kunjungan..
    good luck..smoge mrah rezeki,,hehe..
    btw, cantek sgt header tu.. sweet.. :D

    BalasPadam
  2. dtg mmbls kunjungan..gudluck!

    BalasPadam
  3. balas kunjungan cni..

    good luck :)

    BalasPadam
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Good luck :) http://mialysss.blogspot.com

    BalasPadam
  6. membalas kunjungan !! Good Luck !! ^^

    BalasPadam

Dah baca kan? sila komen.... ^^_