Layan~

Balik-balik rumah aje..aku nak melayan drama-drama melayu..
sekarang ini trend ye drama diadaptasi daripada novel ye..

teruklah aku lepas ini nak pergi beli novel ini...hehehe

mula-mula aku tengah tengok drama ini...


ini novel dia...tak pergi beli lagi ini...sapa la yang jadi mangsa aku nak ajak pergi beli ini...hikhikhik

pelakonnya...alahai...ssswweeettt...suke lak aku...


hehhe...comel kan?


stop cerita ini dulu...jom sama-sama tengok..TV3

Setiap hari Isnin-Khamis  Jam 7.00pm..tapi ingat-ingat jugak ye...Solat Magrib..tu lagi penting..

move to next drama..



Adi Putra & Rita 

Memang aku peminat Ritalah!! sebab muka dia lembut aje...sweet aku tengok muka dia...Tak pernah lagi jumpa Rita face to face... ( Seronoknye la kalau dapat jumpa..)

Sehangat Asmara.Adaptasi novel karya Aisya Sofea..Tayang 21.Januari.2013.Setiap Isnin hinga Rabu.Jam 10 malam..33 episod kesemuanya.Hanya eklusif di Astro Mustika HD 134.Dibintangi oleh Adi Putra, Rita Rudaini, Shahrizal Jaszle,Izreen Azminda & ramai lagi.Arahan Mohd Feroz Kader.Terbitan Global Station.

ini dia novel Aisya Sofea



ini lagi satu penulis novel aku dah lama admire ni..mula-mula aku baca novel Aisya Sofea yang bertajuk "Adam dan Hawa" lebih 10x kott aku baca novel tu...kah..kah..kahh....

Novel ini aku tak beli lagi ini...bertambahlah koleksi novel aku...

ada sapa-sapa yang nak hadiahkan tak...hikhik...


Nah kalau korang nak kenal lagi dengan Aisya Sofea..


oklah..mak aku sorang-sorang kat dapur tengah masak tu...nak pergi tolong jap...


seperti biasa...

p/s: A simple Day with A simple Smile..


~peace~

3 ulasan:

  1. salam...awk di tag =)

    http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

    BalasPadam
  2. suka cerita setia hujung nyawa tu.. romantik..
    akak follow sni jg...#122:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang seronok pon akk...hehehe...t tggu jugak cerita rita ngn adi putra tu...macam best jer..:)

      Padam

Dah baca kan? sila komen.... ^^_