GIVEAWAY CREATIVE SELFIE by JLM & CIK ATH




STICKY POST

GIVEAWAY CREATIVE SELFIE by JLM & CIK ATH



DITUTUP

Terma & Syarat

1.  Follow Blog Cik Ath & JLM (WAJIB)
2.  Buat 1 Entry dan Letak Banner & Link dalam entri ini.
3.  Tag 2 orang kawan korang (Pastikan mereka tahu)
4.  Original Pic Sahaja (Copy from Internet are not Allowed)

5. Click semua link ini : 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6
   (Pastikan click dalam incognito window, caranya click kanan dan pilih "open link in incognito window")

6.  Tinggalkan link korang dalam COMMENT BOX

"Jangan sampai membahayakan keselamatan korang"

Cara Selfie:

Tangkap Gambar korang dan tagging bersama


#CreativeSelfie




"perlu menulis #creative Selfie"

Source : Google Image


Hadiah-Hadiah

Special Hadiah From Cameron Highland

Review Blog

 (SPECIAL) Membership SPShop (Terma&Syarat)

Bloglist

1 Lady Dress From Nile



TARIKH TUTUP 
25 SEPTEMBER 2014



12 ulasan:

  1. Terbaikkk. :) nk cube la. Tguuu huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom jom join...blh ajak blogger lain jugak.. ^_^

      Padam
  2. wahh menarik. nak try jugk lah.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. CIk Diyana.. jom la join.. ^_^ Good luck..

      Padam
  3. selamat bersegmen.
    ping banyak2 entri ni kat group blogger fb utk invite diorg join skli :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Nick..jemput join..^_^

      Padam
  4. assalamualaikum sis, akak join... tapi akak tak faham yang tag tu macamana
    hope u can accept my contest.. satu lg akak tak boleh nak foloow ath... apa pun akak try n try k....
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/giveaway-creative-selfie-by-jlm-cik-ath.html

    BalasPadam
  5. akak dh ubah... boleh join lg ke ni...
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/giveaway-creative-selfie-by-jlm-cik-ath.html

    BalasPadam
  6. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/giveaway-creative-selfie-by-jlm-cik-ath.html

    BalasPadam
  7. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/giveaway-creative-selfie-by-jlm-cik-ath.html

    BalasPadam

Dah baca kan? sila komen.... ^^_