1st Giveaway by Melangkau Garisan with love



ath join

tempoh :
sampai 13 september 2014  

so guys ni lah 4 hadiah yang bakal korang menang :

1. perfume bvlgari jasmine nor x 1 pemenang
2. babies blink biasa x 1 pemenang
3. face serum by SAVEE x 1 pemenang
4. pink urban tshirt x 1 pemenang






so, jom support MG :)korang kalau takde fb or instgram pun boleh join just inform MG kat komen korang takde fb ke ig ke ...join je if korang ada blog ea ^__^







11 ulasan:

  1. hye owner blog :)
    thank sudi join 1st GA MG
    jgn lupa cek ur lucky number ye ^__^
    maybe MG akan close awal GA ni atas sebab2 tertentu

    so, spread this love sebelum tamat ye :)
    tq ^__^

    BalasPadam
  2. wahhhh bestnye hadiah die..... :D

    BalasPadam
  3. Goodluck^^, : http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    BalasPadam
  4. Hi, BW dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  5. hai.. selamat bersegmen..

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    BalasPadam
  6. hi, singgah kat blog sis.

    dari segmen yang sama :)

    good luck ya.

    http://diyanatjuman.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    BalasPadam
  7. blogwalking here.... datang dari segmen.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    BalasPadam
  8. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    BalasPadam
  9. salam, singgah dari segmen yang sama
    http://www.mamaniza.com/2014/08/ist-giveaway-by-melangkau-garisan.html

    BalasPadam
  10. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  11. Singgah dari segmen yang sama :)
    Jemput join GA SWEET SEPTEMBER saya : http://mellyareenza.blogspot.com

    BalasPadam

Dah baca kan? sila komen.... ^^_