Giveaway Mialiana.com


Smile... Smile... Smile... | Mialiana.com
Tenang lagi air di tasik,
Seri pagi berkembang ceria;
Assalammualaikum kakak yang baik,
Moga hari mu bersinar bahagia.

Terbang-terbang Si burung nuri,
Terbang tinggi di awan sana,
Banner yang cantik sebagai penyeri,
Hajat dihati untuk "join" GA Mia Liana.

Ketika terbang terjumpa sawah,
terlihat opah sedang bersendiri,
Wahai Blogger nampak tak di bawah,
Tunggu apa lagi, mai la "join" kan diri.


Ini Kak Mia Liana punya banner ( Pening tak ayat aku..kah..kah..)

Atuk  ternampak opah di sawah,

Bergurau senda memanggil "darling"

Korang tahu tak hadiahnya sangat mewah,

Nak join klik Mialiana.com  punya "link".



Cari-cari burung serunai,

Mencari pula hingga ke Tangkak,

Syarat termaktub sudah di tunai,

Ini dia "Khas Buat Kakak"


Smile... Smile... Smile...

Tamat : 10 Januari 2013

Saya paling suka entri 

di Mialiana.com kerana 

Apa yang Kak Mia tulis dalam entri tersebut lebih kurang dengan pendapat saya untuk menghasilkan blog yang kedua. Bila ada blog, bukan bermaksud kita kurang berkeyakinan untuk berkawan, tetapi dengan berblog kita akan mengeratkan hubungan sesama manusia di serata negeri mahupun dunia, dengan makna kata yang lain, "biar berkawan satu dunia".
Dengan kisah duka dan gembira yang dipaparkan di blog, salah satu kita mendapat sokongan daripada kawan-kawan, yang ini lebih penting. Bagi saya sokongan yang kuat antara kawan-kawan akan membuatkan kita lebih kuat dalam menghadapi dugaan di alam nyata. Dugaan yang kita hadapi dan kita perlu tempuhi untuk menjadikan kita lebih kuat. Sokongan dari kawan-kawan dan idea-idea ang dicurahkan untuk mengahadapidugaan tersebut tersangatlah penting. Bukan saya katakan tidak mempunyai kawan, kawan itu ramai, tetapi sahabat susah untuk dicari. 



ayat from kak mia: blog adalah segalanya bagi Mia...

~peace~



6 ulasan:

  1. sggh sini dari segmen sama ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    BalasPadam
  2. salam... terima kasih sudi join. kakm ia check entri masih tidak lengkap.

    1. kesilapan ejaan di rangkap kedua - ang (mungkin hang kot)
    2. gambar smile..smile..smile.. tidak dilinkkan ke http://www.mialiana.com
    3. tiada link ke entri Blogger Personal - Blog adalah segalanya...

    Nanti betulkan ya... tq..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum & salam kenal...
    Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
    Tq so much dear…. ^_^

    BalasPadam
  4. Good luck!
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    BalasPadam
  5. Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

    BalasPadam
  6. Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

    Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

    BalasPadam

Dah baca kan? sila komen.... ^^_